Menu
Bedrijfsuitjes Veluwe / Gelderland / Teambuilding Veluwe / Veluwe uitjes

Uniek Bedrijfsuitje E scooter Puzzeltocht met GPS

Als u op zoek bent naar een leuk en avontuurlijk bedrijfsuitje om de Veluwe te verkennen met uw collega’s, dan is dit Uniek Bedrijfsuitje – E scooter Puzzeltocht met GPS de ideale optie. Deze activiteit biedt niet alleen een actieve en gezonde bezigheid, maar ook een unieke manier om samen te werken en te genieten van de prachtige natuur van de Veluwe.

Bij aankomst in Dieren wordt u hartelijk verwelkomd en kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie of thee met warm Veluwegebak.

Uniek Bedrijfsuitje – E scooter Puzzeltocht met GPS

Vervolgens gaat u op avontuur met de e-scooter en de GPS. Per team krijgt u een rugzak met materialen die u nodig heeft om de tocht te winnen.

De GPS leidt u naar verschillende locaties, waar u vragen moet beantwoorden. Maar pas op: het geven van het verkeerde antwoord kan leiden tot een omweg en extra meters! Voor elk juist antwoord ontvangt u “munten”. Het team met de minste meters en de meeste munten wint een fantastische prijs.

Dit teamuitje is niet alleen een uitdaging, maar ook een geweldige manier om samen te werken en te genieten van het prachtige landschap van de Veluwe. Dus, als u op zoek bent naar een avontuurlijke en gezellige activiteit voor uw team, dan is deze e-scooter GPS-tocht een echte aanrader!

Origineel bedrijfsuitje op de Veluwe – Samen met uw team genieten

Na de E-scooter Puzzeltocht lekker eten en drinken

Een geweldig dagje uit is niet compleet zonder lekker eten! Bij dit programma heeft u keuze uit verschillende diners en buffetten om uw dag perfect af te sluiten.

De buffetten zijn gevarieerd en bieden voor ieder wat wils. Of u nu van vlees, vis of vegetarisch houdt, wij hebben een buffet dat bij u past. De buffetten zijn zorgvuldig samengesteld en bieden u de mogelijkheid om na een actieve dag in de buitenlucht te genieten van een heerlijke maaltijd.

Als u het dagprogramma kiest en eerst samen wilt lunchen voordat u op pad gaat, dan kan dat natuurlijk ook. Wij bieden verschillende lunchopties die perfect passen bij het programma en uw wensen. Van een eenvoudige lunch tot een uitgebreide lunch, er is voor elk wat wils.

Dit Uniek Bedrijfsuitje – E-scooter Puzzeltocht met GPS is een originele en leuke manier om uw team te belonen en te versterken. Boek deze activiteit voor uw volgende teamuitje en maak er een onvergetelijke dag van!

Met vriendelijke groet,
Robin Sanders
Veluweuitjes.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Bel: 088-5405850