Menu
Bedrijfsuitjes Veluwe / Teambuilding Veluwe / Toppers

SUPER Bedrijfsuitjes op de Veluwe – TOP 3

SUPER Bedrijfsuitjes op de Veluwe - TOP 3

Op zoek naar een SUPER bedrijfsuitje op de Veluwe? Dan hebben wij de TOP 3 gaafste opties voor u geselecteerd! Of u nu op zoek bent naar een sportieve activiteit of juist iets cultureels, wij hebben voor ieder wat wils. Laat ons de organisatie op ons nemen, zodat u zich kunt richten op het genieten van de dag. Wij garanderen u een onvergetelijke ervaring voor uw hele team!

Free photo common kestrel. falco tinnunculus little birds of prey

Uitdagend teamuitje in Gelderland – Foto tocht op de Veluwe

Een tocht door de natuur is een fantastische manier voor u en uw groep om actief bezig te zijn en tegelijkertijd te genieten van de prachtige omgeving. Wilt u deze ervaring nog spannender maken? Dan kunt u ervoor kiezen om een fototocht te organiseren, waarbij elk team een camera krijgt en 10 uitdagende opdrachten moet voltooien. Zo kunt u de creativiteit stimuleren terwijl u geniet van al het moois dat de natuur te bieden heeft.

Teambuilding op de Veluwe – Groepsuitje met GPS en GSM

Teambuilding waarbij oriëntatie en visuele hulpmiddelen centraal staan, is een fantastische manier om aan teambuilding te werken. Door gezamenlijk opdrachten uit te voeren, worden teamleden uitgedaagd om samen te werken en elkaar te ondersteunen. Dit bevordert niet alleen de samenwerking, maar ook de onderlinge band tussen de groepsleden. Dit bedrijfsuitje kan bestaat uit een speurtocht door het Veluwse bos, waarbij de teams op zoek moeten naar specifieke locaties en objecten met behulp van een kaart, GPS of andere visuele aanwijzingen.

Bedrijfsuitje Schietorama met bijlwerpen – Indoor uitje op de Veluwe

Bent u op zoek naar een bedrijfsuitje dat zelfs bij slecht weer kan doorgaan? Zoek niet verder! Dit Schietorama bedrijfsuitje is volledig indoor en biedt een geweldige combinatie van activiteiten die zeker de strijdvaardige geesten onder uw collega’s zal aanwakkeren.

Met vriendelijke groet,
Robin Sanders
Veluweuitjes.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805