Menu
Bedrijfsuitjes Veluwe / Teambuilding Veluwe / Veluwe uitjes

Teambuilding games op de Veluwe

Bent u op zoek Teambuilding games op de Veluwe, waarbij samenwerking centraal staat? Kom dan naar de prachtige Veluwe en ontdek onze teambuilding games. Tijdens dit uitje leert u niet alleen uw collega’s beter kennen, maar ook hoe u als team beter kunt samenwerken. Onze spellen zijn leerzaam, verrassend en vooral toegankelijk voor iedereen. Na afloop kunt u samen genieten van een heerlijk buffet en gezellig napraten in ons restaurant. Wacht niet langer en boek nu uw bedrijfsuitje op de Veluwe!

Teambuilding games op de Veluwe

Teambuilding Veluwe spiegelt het gedrag van uw team en brengt verbeterpunten aan de oppervlakte. Op ontspannen manieren koppelen we indoor- en outdoorprogramma’s aan elkaar naar uw doelstelling. Punten als leiderschap, samenwerking en communicatie komen aan bod. Kies uw doelstelling dat u wilt bereiken met uw gezelschap; Teambuilding Veluwe spiegelt het gedrag en maakt zo verandering binnen uw team mogelijk. Samen met onze trainers en eventueel voormalig topsporters zorgen wij voor teambuilding met echte meerwaarde!

Teambuilding en overnachten op de Veluwe

De hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien! U heeft rechtstreeks toegang tot de Veluwezoom via een poort achter de lodges. In de lente en in de zomer raakt u betoverd door het vele groen en bloeiende heide. In de herfst is er de geur van gevallen bladeren en ‘s Winters is het landschap in een diepe winterslaap met duidelijke sporen van het alom aanwezige wild. De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur.

Kom naar de prachtige Veluwe en ontdek samen met uw collega’s onze teambuilding games. De activiteiten zijn niet alleen leerzaam en verrassend, maar ook laagdrempelig. Na een middagje teambuilden kunt u genieten van een heerlijk buffet in het restaurant. Leer uw collega’s beter kennen en versterk de samenwerking binnen uw team!

Met vriendelijke groet,
Robin Sanders
Veluweuitjes.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Bel: 088-5405805