Menu
Veluwe uitjes / Vergaderen Veluwe

Populaire Vergaderlocaties op de Veluwe – 3 TIPS

Opzoek naar een prachtige vergaderlocatie? Dan bent u op de Veluwe aan het juiste adres. Geniet tijdens het vergaderen van de prachtige omgeving . Aan de rand van natuurgebied de Veluwe kunt u in alle rust vergaderen en slapen. Ik heb voor u onderstaand 3 TIPS voor populaire vergaderlocaties op de Veluwe.

Meerdaags vergaderen op een prachtig Landgoed

Het landgoed is een bijzonder en uniek hotel. Prachtig gelegen op een historisch en koninklijk landgoed ligt deze top accommodatie voor het houden van zakelijke bijeenkomsten. Dit 4-sterrenhotel is prachtig gelegen in het Gelderse dorpje Ellecom. Het hotel beschikt over 15 multifunctionele vergaderzalen met een capaciteit van 250 personen.

Vergaderen op deze populaire vergaderlocatie op de Veluwe

Deze vergaderlocatie in Otterlo is een prima oord om cursussen, trainingen en of vergaderingen te organiseren. Het beschikt over meerdere ruime zalen met moderne apparatuur. Het hotel beschikt over 17 kamers en 3 vergaderzalen.

Vergaderen op een rustige en aangename locatie op de Veluwe

Op dit prachtige park staan aan de rand van het bos staan 4 Finse chalets die elk onderverdeeld zijn in 4 kamers. De bosrijke omgeving en de uitstraling van deze Finse chalets garanderen een onvergetelijk verblijf.  Als break bieden wij u een natuurwandeling aan met een gids over de Veluwe. Bij een natuurwandeling vroeg in de ochtend kunt u bijvoorbeeld wild spotten en fris beginnen aan de bijeenkomst.